Кошик
1198 відгуків
LeChat Відправка від 1 до 5 днів! На деякі товари може бути передплата!
+380 (68) 486-50-28
или пишите на мэйл и чат
+380 (68) 384-90-93
или пишите на мэйл и чат
+380 (68) 592-70-84

Автоклав АГ - 30 (Харків синій) газовий великий 30 л + подарунок закаблука автомат

  • В наявності

4 900 

+380 (68) 486-50-28
0938158268или пишите на мэйл и чат
  • +380 (68) 384-90-93
    0935873974 или пишите на мэйл и чат
  • +380 (68) 592-70-84
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Автоклав АГ - 30 (Харків синій) газовий великий 30 л + подарунок закаблука автомат
Автоклав АГ - 30 (Харків синій) газовий великий 30 л + подарунок закаблука автоматВ наявності
4 900 
+380 (68) 486-50-28
0938158268или пишите на мэйл и чат
  • +380 (68) 384-90-93
    0935873974 или пишите на мэйл и чат
  • +380 (68) 592-70-84
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АВТОКЛАВ ГАЗОВЫЙ ХАРЬКОВСКИЙ 30 Л

Автоклав Харків синій газовий великий 30 л + подарунок закатка автомат — це спеціальне обладнання, призначене для консервування харчових продуктів у домашніх умовах. Він має великий об'єм 30 літрів, що дає змогу обробляти великі обсяги продуктів одночасно.

Цей автоклав працює на газі, що забезпечує швидке й ефективне нагрівання. Він обладнаний спеціальними клапанами, які контролюють тиск і температуру всередині ємності, що гарантує безпеку та надійність у використанні.

Корпус автоклава Харків виготовлений із якісних матеріалів, що забезпечує його довговічність і надійність. Він має міцні ручки, які гарантують зручність і безпеку під час переміщення. Крім того, до комплекту з автоклавом входить подарунок — автоматична закаткова машина, яка дає змогу швидко та легко закачувати банки з консервами.

Автоклав Харків синій газовий великий 30 л + подарунок закатка автомат — це ідеальний вибір для тих, хто консервує харчові продукти в домашніх умовах. Він дає змогу швидко та легко обробляти великі обсяги продуктів і отримувати якісні консерви. Крім того, подарунок як закаткова машина робить його ще привабливішим і зручнішим у використанні.

Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється вдвічі-тричі (що дає змогу заощадити час і енергоресурси), у високому режимі термообробки досягаються гарні смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.

Технічні характеристики:

Місткість — 10 шт. -0,5 л банок або 5 шт. — 1,0 л банок

Максимальний робочий тиск — 3,5 амт.

Габарити:

Висота  — 530 мм

Ширина — 350 мм

Маса — 15 кг

Комплектація 

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Винт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні за пробного пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!

 

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити  на 1/3 стійку термометра машинною оливою та встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава у 2-3 шари щільну тканину (мішківину, джинс)
  4. Поставити заповнені закочені банки в автоклав. Між рядами та між собою банки нічим не переплітаються.
  5. Банки не мають мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатитися!
  6. Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці встановлення манометра. Герметичність автоклава обов'язкова!

Процес приготування в автоклаві електричним:

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Щойно температура досягла 120 градусів, засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20 хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури й об'єму повітря в автоклаві). У разі неповного завантаження автоклава тиск нижчий. Після повністю вимикають, й автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотушник обережнотравлюють повітря й відкривають кришку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

Орієнтовний час стерилізації продуктів у електричному автоклаві:

Яловичина — 60 хв

Курка — 40 хв

Риба — 25 хв

Овочі — 15 хв

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробник Україна
Виробник   Харьков
Тип Автоклав
Джерело нагрівання Зовнішній
Місткість (кількість банок)
Банка 0.5 л. 20 (шт.)
Банка 1 л. 10 (шт.)

 

Основні атрибути
Джерело нагрівуЗовнішній
МатеріалВуглецева сталь
ВиробникХарків
СтанНовий
Країна виробникУкраїна
ТипАвтоклав
Користувацькі характеристики
Вага15 кг кг
Об'єм20 л
  • Ціна: 4 900 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner